top of page

MVO RAPPORTAGE MODULES

Voorheen heeft FIRA een eigen webapplicatie onderhouden ‘Het FIRA Platform’. Dit platform is begin 2019 opgegaan in het MVO-Register. Bedrijven die worden gevraagd om een MVO rapport te maken met het FIRA Platform kunnen nog steeds bij ons terecht. Wij maken samen met u een geverifieerd MVO rapport met behulp van de toolbox uit het MVO-Register. Uw rapport wordt daarna via het MVO-Register gepubliceerd. Hiermee voldoet u aan de eisen die klanten stellen via aanbestedingen met betrekking tot MVO rapportage.

Module-rapporten-ENG.png

Aanmelden

U meldt zich aan bij FIRA en geeft uw keuze door: MVO Quickscan, Basis MVO Rapport, Uitgebreid MVO Rapport of Compleet MVO Rapport. Dat kan eenvoudig door het ingevulde FIRA registratieformulier te mailen naar info@fira.nl

Activeren

FIRA selecteert voor u de passende module in het MVO-Register en verzorgt uw inschrijving bij Stichting MVO‑Register en voor het activeren en klaar zetten van uw account.


Aan de slag

U kunt met uw account meteen aan de slag door zelf al delen in te vullen en/of stukken te verzamelen. De assessor van FIRA neemt contact met u op om het traject te plannen en zal u begeleiden bij het samenstellen van uw MVO rapport.


Verificatie en publicatie

Als uw rapport compleet is kunt u deze indienen voor verificatie en publicatie. FIRA verifieert uw informatie door per claim (bewering) de bewijslast te reviewen. Na verificatie zorgt Stichting MVO-Register voor het toekennen van scores. Binnen 10 tot 15 werkdagen wordt het MVO rapport gepubliceerd, inclusief de MVO Scorecard en de verificatieverklaring. Uw prestaties zijn direct zichtbaar voor uzelf en gebruikers van het MVO-Register.


Deel uw rapport

Via het MVO-Register kunt u het MVO rapport gericht delen met relaties. Wilt u ook een professioneel pdf rapport in uw eigen huisstijl (Premium Marketing), dan regelen we dat graag. Na een jaar kan een nieuwe rapportcyclus worden gestart.

bottom of page